Jump to content
Lineage II Citadel
Zmaj

Client does not start

Recommended Posts

I saw in other languages sections that people have problems with client. I have it too. Game client does not start. I just get Kamael splash screen and than nothing. It just disappear.

I have have tried everything... reinstalling, new system folder, deleting option.ini, compatibility and administrator mode... It just wont start. 1st time I see problem like this.

Running win 7 x64.

AMD Radeon HD video card

Share this post


Link to post
Share on other sites

So something on your PC decides l2.exe needs to be blocked, possibly as it sees it as a virus/malicious software as its an encrypted executable.

 

I'll ask the devs if they know a solution.

Could you check logs and see if theres any reference to something killing l2.exe?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't figure it out. Coz i have 3 different chronicles (interlude,GF and Hi5), instaled on the same way like this chronicle, and they all work (with l2.exe). So i doubt there is some program that hates your l2.exe, and keeps the rest alone :P

One guy in russian section, is having the same problem.

I'm sure it's something wrong with that patch.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Our l2.exe has a custom antibot encrypted in it, could be seen as malicious software by something on your system.

We will run a test somewhere today or tomorrow with Blackwatch disabled and provide a new patch.

 

Lets see if that solves the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello ,

i tried to enter your server beta and while i did it i came across strange unknown crush .

After i setup L2 hellbound client (the clean and regular version) i extracted your patch into the lineage 2 folder all this while i shutdown my firewall and antivirus programs.

Then when i double click on the L2.exe in the system folder i see the logo of the loading for like 2 seconds and then it's crushed or something and disappear , when i open my task manager i see the game trying to load and then suddenly disappear .

I also try to log from different internet connections so it's not a problem of block ports antivirus or firewall .

I would like to note also that i download your connection diagnostic tool and the results was good and nothing strange or bad .

Hope someone can help me with that problem because i really want to play in your server with my friends :) .

thanks for the helpers .

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

NWindow.dll is not patched in anyway; our patch just includes the latest offical update while a clean install includes the first 'HB' release of that dll file.

 

If that file causes the issue just dump the old dll in your system folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I found out that it's not l2.exe file that cause the problem. It's NWindow.dll file.

I was testing game client from the other machine today, and i thought that Nwindow.dll was a problem. But on my home computer it's still the same. Antivirus/spyware is deactivated, firewall exception is added, no result.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bump.

 

The client does not start only when Citadel patch is applied. Otherwise it works well. I can play any other server. Its not about BlackWatch, nor virus/malware  nor administrator accounts. L2.exe process disappear after 2 seconds, after splash screen.

 

Still looking for solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×